Hotel info Graciosa 

Glooiende heuvels met hier en daar een windmolen, landbouwgebieden, wijngaarden en een paar vuurtorens op verlaten uithoeken kenmerken het vredige eiland Graciosa. Het eiland heeft 5000 inwoners die wonen in verschillende kleine dorpjes en het hoofdstadje Santa Cruz. Santa Cruz ligt noordelijk aan zee en heeft twee door de rotsen gevormde natuurlijke zwembaden, maar ook een rustige dorpskern met witte huisjes en tal van oude bomen. Om Graciosa te ontdekken kunt een taxitour boeken die u langs de kust leidt naar o.a. de thermale baden, het havenplaatsje Praia met zijn kleine strand en het nationale park met de Furna do Enxofre, de grot op de bodem van de krater. Maar er is vooral één ding dat u op Graciosa moet doen: onthaasten en relaxen ! Graciosa is dagelijks bereikbaar vanuit Terceira met een vlucht van een half uur van de Azoriaanse luchtvaartmaatschappij SATA.
Diaserie over Graciosa
Residencial Santa Cruz**

Ligging: dit hotel ligt aan een klein pleintje in Santa Cruz, circa 200 meter van de dorpskern en vlakbij de natuurlijke zwembaden.

Het hotel heeft een kleine receptie en ontbijtruimte. De kamers zijn voorzien van douche/toilet en televisie.Residencial Santa Cruz
Residencial Santa Cruz 


Hotel Ilha da Graciosa**/***

Ligging: het hotel ligt op 10 minuten loopafstand van Santa Cruz aan een rustige provinciale weg. Aan de achterzijde van het hotel waar de meeste kamers zijn gesitueerd, is een kleine tuin en uitzicht op een molen.

Ilha da Graciosa is een ouder hotel. Achter de receptie is de gezellige ontbijtruimte en een bar. Er is internetservice. In de tuin staan ligstoelen tot uw beschikking.
De kamers op de eerste en tweede etage hebben douche/toilet, bidet, telefoon en een kleine televisie.

Verzorging: logies/ontbijtCabo Verde Travel B.V.
Kanaalweg 33 – 35 (* op afspraak)
2903 LR Capelle aan den IJssel
Postbus 2783
3000 CT Rotterdam
010 - 4121887
(van maandag t/m vrijdag
van 0900 tot 1700 uur)
E-mail: info@cabo.nu
Hotel Ilha da GraciosaHotel Ilha da Graciosa