Azoren authentiek     
Exclusieve 15 daagse rondreis Terceira, Flores,
Fayal, São Jorge en São Miguel.
 

Gedurende deze 15-daagse rondreis bezoekt u vijf eilanden, waaronder ook de minder toeristische eilanden en heeft u de gelegenheid op een dag naar Pico en zomers zelfs naar het eiland Corvo te varen. U verblijft op centraal gelegen authentieke locaties, zodat autohuur geen noodzaak is, bovendien zorgen we voor de transfers. Beleef de Azoren volgens Cabo Verde Travel en ontdek de mooiste plekjes van de Azoren ! Vertrek met rechtstreekse vluchten iedere woensdag vanaf 22 juli t/m 16 september 2020. U dient binnen 72 uur voor vertrek negatief getest te zijn op Covid 19 en een bewijsje te kunnen overleggen. Ter plaatse dient ook te worden getest. Tevens raden we u aan mondkapjes mee te nemen voor tijdens de vluchten.

Dag 1 U vertrekt rond het middaguur om in 4,5 uur non stop naar Terceira te vliegen. Terceira is het derde eiland in grootte, u verblijft in het plaatsje Angra do Heroismo in hotel Beira Mar, gelegen aan de jachthaven en een klein strandje. Het plaatsje Angra staat al sinds 1980 op de werelderfgoed lijst van Unesco vanwege zijn mooie oude gebouwen.

Dag 2 en 3 Op deze dagen kunt u Terceira ontdekken met een taxitour of een huurauto. Vanuit de haven van Angra kunt u ook een bootexcursie maken om walvissen en dolfijnen te spotten.

Dag 4 In de middag vliegt u met een binnenlandse vlucht van SATA Air Acores naar Flores. Flores is een rustig eiland en is aantrekkelijk door de vele watervallen. U verblijft in hotel Ocidental in het hoofdplaatsje Santa Cruz.

Dag 5 en 6 Deze dagen heeft u de gelegenheid Flores te ontdekken. Met een taxitour of huurauto rijdt u door de bergen en langs de vele meren en natuurlijk brengt u een bezoek aan de hotspot om de overweldigende watervallen te zien. Zomers kunt u op een dag heen en weer naar het allerkleinste eilandje Corvo.

Dag 7 In de loop van de ochtend vliegt u van Flores naar Horta op Fayal. U verblijft in hotel Fayal in Horta, vanuit het hotel loopt u via de voorzijde het stadscentrum in. Hier liggen ook de vele jachten in de haven.

Dag 8 en 9 Tijdens deze dagen kunt u op een dag naar Pico. De ferry vaart in een half uur vanaf Horta naar het stadje Madalena op Pico. Boek een taxitour of huur een auto aan de haven van Pico en ontdek de natuurparken en wijngaarden op dit eiland dat bekend is van de vulkaan die vaak door een wolk wordt omringd.

Dag 10 U vertrekt in de ochtend per boot van Horta naar São Jorge en verblijft in Casa do Antonio dat aan de haven van Velas, het hoofdplaatsje, is gelegen.

Dag 11 São Jorge heeft een prachtige natuur en is een eiland dat u moet beleven per taxitour of huurauto.

Dag 12 U vertrekt in de middag met SATA van São Jorge naar het hoofdeiland São Miguel waar u verblijft in het oude stadscentrum van Ponta Delgada in hotel Talisman.

Dag 13 en 14 Ontdek de oude stadscentrum, maar maak gedurende uw verblijf zeker een eilandtour of huur deze dagen een auto. São Miguel is het hoofdeiland en heeft veel te bieden. Wat u zeker niet mag missen zijn de kraters en de botanische tuin van Furnas en vooral de fantastische omgeving.

Dag 15 Er is nog tijd voor een laatste ochtendwandelingetje door het historische centrum van Ponta Delgada, voordat we u naar de luchthaven brengen voor de thuisreis.

Vertrek woensdag

Reissommen p.p.:

13 en 27 mei € 1.765

27 mei t/m 1 juli € 1.899

8 juli t/m 19 aug € 2.250

26 aug t/m 9 sep € 1.899

Bij boeking voor 31 maart 2020 € 25 p.p. kortingDiaserie over TerceiraDiaserie over FloresDiaserie over FayalDiaserie over PicoDiaserie over São JorgeDiaserie over São MiguelDiaserie over Ponta Delgada


Inbegrepen:
-Internationale retourvluchten incl. bagagevrijdom 20 kg
-3 binnenlandse vluchten SATA met bagagevrijdom 20 kg
-Luchthavenbelastingen
-14 nachten verblijf op basis van logies met ontbijt
-Lokale belastingen
-Bootticket van Horta naar São Jorge
-Transfers op Terceira, Flores, Horta, São Miguel en naar de luchthaven op São Jorge (Casa Antonio ligt aan de haven).
-Reserveringskosten
-Reisboek

Niet inbegrepen:
-Optionele taxitours of autohuur
-Bijdrage Calamiteitenfonds (€ 2,50)
-Eventuele toeslag alleengebruik kamers en vervoer

Boeking:
Bel 010-4121887 of via boekingsformulier

 
Cabo Verde Travel B.V.
Kanaalweg 33 35 (* op afspraak)
2903 LR Capelle aan den IJssel
Postbus 2783
3000 CT Rotterdam
010 - 4121887
(van maandag t/m vrijdag van 0900 tot 1700 uur)
E-mail: info@cabo.nu