Wandelreizen Kaap Verdische eilanden

Cabo Verde Travel biedt u een aantal individuele wandelreizen naar de verschillende eilanden.
Wij leveren u een Duitstalig wandelboekje met wandelingen in verschillende lengtes en zwaartes en wandelkaarten.


Santo Antão
Santo Antão biedt u de mooiste wandelmogelijkheden. Hier voeren uw wandelingen door de bergen, langs bananen- en mangoplantages en door groene valleien met boerendorpen en stokerijen van het godendrankje 'de grogue' dat op primitieve wijze van suikerriet wordt gestookt.
Transavia vliegt iedere maandag voor Cabo Verde Travel non stop naar São Vicente. Na een eerste overnachting op São Vicente vaart u de volgende dag naar Santo Antão. Op zaterdagochtend of –middag vaart u weer terug naar São Vicente. De terugvluchten worden vanuit São Vicente met een stop in Sal naar Amsterdam uitgevoerd.


Wandelreis 1 A:

1 nacht São Vicente
4 nachten Santo Antão
2 nachten São Vicente


Reissom € 795

Met 2 weken kunt u het verblijf op Santo Antão goed verdelen, bijv. ook met een paar dagen in het dorpje Tarrafal in het zuiden aan een lavastrandje van waaraf goed dolfijnen kunnen worden gespot.

Wandelreis 1 B:

1 nacht São Vicente
11 nachten Santo Antão
2 nachten São Vicente

Reissom € 1.035


Vanwege de binnenlandse vluchten die in veel gevallen op de internationale vluchten aansluiten, voeren we de overige wandelreizen uit met TACV Cabo Verde Airlines, vertrek iedere donderdag Vanaf Schiphol. Tussen 16 december en 24 maart kan wandelreis 3 ook worden uitgevoerd met Transavia vertrek op dinsdagen !

São Nicolau & Santo Antão
Na aankomst op São Vicente heeft u hier de eerste overnachting en vaart de volgende dag naar Santo Antão voor het eerste gedeelte van uw wandelvakantie. Terug over São Vicente vliegt u met de enige wekelijkse vlucht van São Vicente naar São Nicolau, één van de rustigste eilanden waar de tijd lijkt stilgestaan te hebben. U verblijft in het boerendorp Ribeira Brava of het kleine havenplaatsje Tarrafal. Op de laatste dag van uw wandelvakantie vliegt u naar Sal om ’s nachts terug te vliegen naar Schiphol. De vluchtenloop van en naar São Nicolau is beperkt, maar de meeste weken kunt u er ook voor kiezen de laatste dagen op Sal te verblijven.

Wandelreis 2:

1 overnachting São Vicente
5 overnachtingen Santo Antão
1 overnachting São Vicente
6 overnachtingen São Nicolau


Reissom € 1.380


Santiago, Fogo en Brava
U vliegt met TACV van Amsterdam via São Vicente naar Praia (van 16 dec t/m 24 maart rechtstreeks met Transavia). Ook op de zuidelijke eilanden kunt u de mooiste wandelingen maken. Santiago is een afwisselend eiland. Veel van onze klanten verblijven in Quinta Montanha dat op 800 meter hoogte in de bergen ligt. Maar Santiago leent zich ook goed om uw verblijf te verdelen over de verschillende locaties. Nieuw is onze accommodatie in het authentieke binnenland Cruz de Fundura en in Pedra Badejo aan de oostkust bij een lavastrand. Pedra Badejo kent veel bananenplantages. Vanuit Santiago zijn dagelijkse vluchten naar Fogo. Ook het beklimmen van de vulkaan op Fogo behoort tot de mogelijkheden. Vanaf Fogo maakt u gebruik van de nieuwe catamaranboot naar Brava, het kleinste bewoonde en ongerepte eilandje dat garant staat voor de mooiste wandelingen.

Wandelreis 3:

3 nachten Santiago
4 nachten Fogo
4 nachten Brava
2 nachten Santiago


Reissom € 1.425


Santiago & Santo Antão
U vliegt naar São Vicente waar u twee nachten verblijft om vervolgens de boot te nemen naar Santo Antão voor het eerste gedeelte van uw wandelreis.
Na uw verblijf vaart u weer terug naar São Vicente en vliegt de volgende dag met een binnenlandse vlucht naar Santiago. Op Santiago verblijft u naar keuze op één van de meest geschikte wandellocaties:
in de bergen, aan de oostkust of in de pittoreske oude hoofdstad ‘Cidade Velha’. Desgewenst verdelen we het verblijf op dit eiland en verblijft u de laatste nachten in Tarrafal aan het palmenstrand.


Wandelreis 4:

2 nachten São Vicente
5 nachten Santo Antão
1 nacht São Vicente
5 nachten Santiago


Reissom € 1.399

Inbegrepen:
- internationale vluchten
- binnenlandse vluchten
- 2-sterren hotels naar keuze zoals beschreven in de reisbrochure op basis logies/ontbijt
- luchthavenbelastingen
- actuele brandstoftoeslag
- transfers bij aankomst op São Vicente
(wandelreis 3 Santiago)
- visum
- reserveringskosten
- Duitstalig wandelboekje en wandelkaarten van de betreffende eilanden
 

Exclusief:

- vluchttoeslag hoogseizoen wandelreis 2 t/m 4:
TACV 18 dec € 150 23 dec € 130

Transavia vluchttoesl. per enkele reis conform prijsbijlage 3-de kolom www.caboverdetravel.nl/prijslijst.pdf

Klik hier voor een beschrijving van de eilanden of download de brochure voor uitgebreide info en hotelkeuzes.Cabo Verde Travel B.V.
Overblaak 57 (* op afspraak)
Postbus 2783
3000 CT Rotterdam
Tel 010-4121887
Fax 010-4143191
E-mail: info@cabo.nuSanto AntãoDe boot van São Vicente
naar Santo Antão
Santo Antão - De wandelvallei van Paul
São Nicolau
São Nicolau
Fogo

Fogo

Brava

Brava

BravaSantiagoSantiago - Cidade VelhaSanto Antão
Santo Antão - Ponta do Sol