Wandelreizen Kaap Verdische eilanden

Cabo Verde Travel biedt u een aantal individuele wandelreizen naar de verschillende eilanden.
Wij leveren u een Duitstalig wandelboekje met wandelingen in verschillende lengtes en zwaartes en wandelkaarten.


Santo Antão
Santo Antão biedt u de mooiste wandelmogelijkheden. Hier voeren uw wandelingen door de bergen, langs bananen- en mangoplantages en door groene valleien met boerendorpen en stokerijen van het godendrankje 'de grogue' dat op primitieve wijze van suikerriet wordt gestookt.
Transavia vliegt in oktober 2015 op zaterdag en vanaf 9 november t/m 26 maart 2016 iedere maandag naar São Vicente (terug over Ilha do Sal).
Na een eerste overnachting op São Vicente vaart u de volgende dag naar Santo Antão. Op zaterdagochtend of –middag vaart u weer terug naar São Vicente. De terugvluchten worden vanuit São Vicente met een stop in Sal naar Amsterdam uitgevoerd.


Wandelreis 1 A (8 dagen)

Reissom € 895Wandelreis 1 B (15 dagen)

Reissom € 1.148

Op diverse data € 50 korting
(zo lang beschikbaar !)


Vanwege de binnenlandse vluchten die in veel gevallen op de internationale vluchten aansluiten, voeren we de overige wandelreizen uit met TACV Cabo Verde Airlines, vertrek iedere vrijdag vanaf Schiphol en retour op zaterdag.

São Nicolau & Santo Antão
U vliegt op vrijdag met TACV van Amsterdam naar Ilha do Sal en met een directe verbinding door naar São Vicente waar u de eerste twee overnachtingen heeft. U vaart de volgende dag naar Santo Antão voor het eerste gedeelte van uw wandelvakantie. Terug over São Vicente vliegt u met de enige wekelijkse vlucht op donderdag van São Vicente naar São Nicolau, één van de rustigste eilanden waar de tijd lijkt stilgestaan te hebben. U verblijft in het boerendorp Ribeira Brava of het kleine havenplaatsje Tarrafal. Op de voorlaatste dag van uw wandelvakantie vliegt u naar Sal om zaterdag terug te vliegen naar Schiphol. De vluchtenloop van en naar São Nicolau is beperkt, maar de meeste weken kunt u er ook voor kiezen de laatste dagen op Sal te verblijven.

Wandelreis 2:

2 overnachtingen São Vicente
4 overnachtingen Santo Antão
1 overnachting São Vicente
8 overnachtingen São Nicolau


Reissom € 1.425 (16 dagen)


Santiago, Fogo en Brava
U vliegt op vrijdag met TACV van Amsterdam naar Ilha do Sal en met een directe verbinding door naar Praia. Ook op de zuidelijke eilanden kunt u de mooiste wandelingen maken. Santiago is een afwisselend eiland. Veel van onze klanten verblijven in Quinta Montanha dat op 800 meter hoogte in de bergen ligt. Het verblijf verdelen is een must, omdat de vluchten naar en van Fogo niet op de vliegverbindingen uit Sal aansluiten. Een gewilde locatie is eveneens Cidade Velha, de oude hoofdstad. Fogo is het eiland met de vulkaan die in 2014 nog is uitgebarsten, maar zich goed leent voor mooie en zwaardere wandelingen. Met de catamaranboot vaart u vanaf Fogo in 40 minuten naar het kleinste eilandje Brava. Dit eiland is nog deels achtergebleven gebied, maar heeft een prachtige natuur met in Fajã d'Agua een idyllische baai en achterland. U kunt via Fogo terug of met de ferry van Brava naar Praia. Het programma van deze reis moet nog wel eens worden bijgesteld i.v.m. de onzekere vaarschema's van de ferrymaatschappij.

Wandelreis 3:

3 nachten Santiago
5 nachten Fogo
4 nachten Brava
3 nachten Santiago


Reissom € 1.499 (16 dagen)


Santiago & Santo Antão
U vliegt op vrijdag van Amsterdam naar Ilha do Sal met een directe verbinding naar São Vicente waar u twee nachten verblijft om vervolgens de boot te nemen naar Santo Antão voor het eerste gedeelte van uw wandelreis. Na uw verblijf vaart u weer terug naar São Vicente en vliegt de volgende dag met een binnenlandse vlucht naar Santiago. Op Santiago verblijft u naar keuze op één van de meest geschikte wandellocaties: in de bergen of in de pittoreske oude hoofdstad Cidade Velha. Desgewenst verdelen we het verblijf op dit eiland en verblijft u ook een aantal nachten in Tarrafal met het mooie palmenstrand.

Wandelreis 4:

2 nachten São Vicente
6 nachten Santo Antão
1 nacht São Vicente
6 nachten Santiago


Reissom € 1.435 (16 dagen)


Inbegrepen:
- internationale vluchten
- binnenlandse vluchten
- 2-sterren hotels naar keuze zoals beschreven in de reisbrochure op basis logies/ontbijt
- luchthavenbelastingen
- actuele brandstoftoeslag
- transfers bij aankomst op São Vicente
(wandelreis 3 Santiago)
- visum
- reserveringskosten
- Duitstalig wandelboekje en wandelkaarten van de betreffende eilanden
 

Exclusief:

- Toeslag hoogseizoen wandelreis 1 Transavia 21/12 – 04/01 op aanvraag Wandelreis 2 t/m 4 TACV 18 & 25 dec, 2 jan TACV € 125 per enkele reis
- Eventuele lokale wandelbegeleiders (ca € 50 per dag)

Klik hier voor een beschrijving van de eilanden of download de brochure voor uitgebreide info en hotelkeuzes.Cabo Verde Travel B.V.
Overblaak 57 (* op afspraak)
Postbus 2783
3000 CT Rotterdam
Tel 010-4121887
Fax 010-4143191
E-mail: info@cabo.nu

Klik op de foto voor een vergrotingSanto AntãoDe boot van São Vicente
naar Santo Antão
Santo Antão - De wandelvallei van Paul
São Nicolau
São Nicolau
Fogo

Fogo

Brava

Brava

BravaSantiagoSantiago - Cidade VelhaSanto Antão
Santo Antão - Ponta do Sol