Welkom op onze site!
Cabo Verde Travel is al 24 jaar de onbetwiste Kaapverdië-specialist. In 1996 hebben wij de archipel geïntroduceerd op de markt. De eerste jaren waren we zelfs de enige aanbieder.
Door de jaren heen hebben we ons aanbod drastisch uitgebreid met alle 9 eilanden en 54 geselecteerde accommodaties. Cabo Verde Travel is dus al jaren met
recht de Kaapverdië-specialist nummer 1 !

Ook bieden wij een exclusieve Azoren-rondreis (Azoren-authentiek) aan met een vast programma voor een bezoek de 5 eilanden Terceira, Flores, Fayal, São Jorge en São Miguel met de mogelijkheid een bezoek aan Pico en in de zomer ook aan Corvo te brengen.

We geven een uitgebreide Kaapverdië-brochure uit die ook verkrijgbaar is bij een aantal reisbureaus. De brochure kunt u eveneens aanvragen of downloaden via deze site.

Op deze site staan de reismogelijkheden van de eilanden beknopt beschreven. Voor gedetailleerde informatie over de Kaapverdische eilanden en hotels kunt u de brochure raadplegen. Op de prijslijst van de brochure staan de arrangementen vermeld (klik op de button van de voorpagina of www.caboverdetravel.nl/prijslijst.pdf)

De arrangementen kunt u eenvoudig via het boekingsformulier op de site boeken of telefonisch (010 – 4121887). Ook worden onze reizen verkocht via een aantal zelfstandig reisadviseurs (ZRA's).
Indien u bij ons op kantoor wilt langskomen, maakt u dan wel een afspraak, zodat er voldoende tijd is.

Cabo Verde Travel is gevestigd in de 'Canaalstaete' aan de Kanaalweg 33 – 35
in Capelle aan den IJssel.

Degelijk en duidelijk
Ondanks afspraken in de branche om reissommen inclusief alle kosten aan te bieden wordt dit door vrijwel geen enkele collega gedaan. Bij Cabo Verde Travel zijn we echter van mening dat u als consument gebaat bent bij een duidelijke prijspresentatie ook al lijken de reissommen in eerste instantie dan hoger. In de reissommen zijn dus alle kosten, ook die van de securitytax (voorheen visum), luchthavenbelastingen en reserveringskosten inbegrepen.

Na boeking ontvangt u van ons een schriftelijke bevestiging en de reisbescheiden met gratis reisboek verzenden we circa 10 dagen voor uw vertrek (naar België eerder).

We bieden u als reisorganisatie alle consumentengaranties. Natuurlijk zijn wij aangesloten bij het SGR (Garantiefonds Reisgelden) met als aansluitingsnummer 2412. Tevens vrijwaren we onze wederverkopers tegen financieel onvermogen middels het lidmaatschap van SGRZ. Deze wederverkopers zijn aangesloten bij de SGR of gelijkwaardig. Uw vooruitbetaalde reisgeld is dus te allen tijde verzekerd, ook voor onze Belgische klanten. In geval van calamiteiten tijdens uw vakantie zijn we aangesloten bij het Calamiteitenfonds.
Cabo Verde Travel is tevens lid van de VvKR, de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties. Dat betekent dat Cabo Verde Travel is gecontroleerd op het hebben van een aansprakelijkheidsverzekering ingevolge de aansprakelijkheid die voortvloeit uit de wet op de pakketreizenovereenkomst. Hieronder de link van de reisvoorwaarden van VvKR:
ReisvoorwaardenCabo Verde Travel B.V.
Kanaalweg 33 – 35 (* op afspraak)
2903 LR Capelle aan den IJssel
Postbus 2783
3000 CT Rotterdam
010 - 4121887 (van maandag t/m vrijdag van 0900 tot 1700 uur)
E-mail: info@cabo.nu

Aangesloten bij:


Garantiefonds Reisgelden

Calamiteitenfonds Reizen

opent in een nieuw scherm

Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties